ENNAKKOLIPUT MYYNNISSÄ! LIPPUPAKETTITARJOUS AIKAISILLE LINNUILLE, JÄSENTARJOUKSIA YM.!

Tampereen 22. Flamencoviikon ennakkoliput Compañía Leonor Lealin sekä Katja Lundén Companyn konsertteihin tulevat myyntiin kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3.2017 klo 10 Tikettiin ja myöhemmin myös Lippupisteeseen.

Ennakkomyynnissä on toukokuun alkuun asti voimassa lippupakettitarjous, jolla varmistat pääsysi sekä Leonor Lealin Mosaicos -teokseen sekä Katja Lundén Companyn FLAMENCOSAUNAn ensi-iltaan! Myös Tampereen Flamencoviikko ry:n jäsenille on tuttuun tapaan lippuetuja! Etkö vielä ole jäsen? Ei hätää, sillä jäseneksi pääsee liittymään täältä.

Viikon pääesiintyjä: Perjantai 30.6.2017 klo 19, Tullikamarin Pakkahuone

Leonor Leal: Mosaicos (Espanja)

Lippujen hinnat:

Normaaliliput: 42 €*/alk. 40 €**

*Ovelta klo 18 alkaen

**Ennakkoon Tiketistä ja Lippu.fi:stä (+ mahdolliset toimituskulut)

-Tampereen Flamencoviikko ry:n jäsenet: 36 € (varaukset: widen.nina@gmail.com, lunastus ovelta)
-lapset, alle 15-v: alk. 33,50 € (vain ennakko)
-opisk./eläk./varusm./työtön: alk. 38,50 € (vain ennakko)

EARLY BIRD -LIPPUPAKETTITARJOUS! Voimassa ennakkomyynnissä 1.5.2017 klo 24.00 asti:

Leonor Leal: Mosaicos (30.6.2017) + Katja Lundén Company: FLAMENCOSAUNA (29.6.2017)

Normaalilippupaketti: alk. 62,50 €

Tampereen Flamencoviikko ry:n jäsenet: 57 € (varaukset: widen.nina@gmail.com, lunastus ovelta)

Opisk./eläk./varusm./työtön: alk. 57,50 €

Henkilökohtainen avustaja pääsee työnantajansa kanssa Pakkahuoneen tilaisuuksiin maksutta.

Leonor Leal, tanssija ja koreografi, on kotoisin Jerez de la Fronterasta, Andalusian maaseudun sydämestä. Hän on kasvanut flamencon kyllästämässä ympäristössä, mutta aloittanut opintonsa lapsena ja nuorena klassisen tanssin parissa. Myöhemmin, siirryttyään vähä vähältä flamencon maailmaan, hän on esiintynyt omien teostensa ohella useissa keskeisissä tanssiryhmissä, muun muassa Joaquín Grilon ja Antonio Canalesin projekteissa. Hänet tunnetaan poikkeuksellisen lahjakkaana tanssijana, joka yhdistelee liikkeessään ja teoksissaan monenlaisia vaikutteita, aina perinteisimmästä flamencosta nykytanssin liikekieleen ja audiovisuaaliseen taiteeseen asti.Tampereen Flamencoviikolla nähdään hänen teoksensa Mosaicos. Lealia ovat tähän työhön inspiroineet andalusialaisten patioiden ja palatsien mosaiikit. Niiden geometriset, yhtä aikaa matemaattiset ja taiteelliset kuviot muistuttavat meitä siitä, että yksikään pieni palanen ei ole toista tärkeämpi harmonisen kokonaisuuden synnyssä.

Leonor Leal ©PBaldoni
Leonor Leal ©PBaldoni

Flamencoensi-ilta: Torstai 29.6.2017 klo 19, Tullikamarin Pakkahuone

Katja Lundén Company: FLAMENCOSAUNA (Suomi)

Lippujen hinnat:

Normaaliliput: 31 €*/alk. 30 €**

*Ovelta klo 18 alkaen

**Ennakkoon Tiketistä ja Lippu.fi:stä (+ mahdolliset toimituskulut)

-Tampereen Flamencoviikko ry:n jäsenet: 26 € (varaukset: widen.nina@gmail.com, lunastus ovelta)
-lapset, alle 15-v: alk. 23,50 € (vain ennakko)
-opisk./eläk./varusm./työtön: alk. 28,50 € (vain ennakko)

EARLY BIRD -LIPPUPAKETTITARJOUS! Voimassa ennakkomyynnissä 1.5.2017 klo 24.00 asti:

Katja Lundén Company: FLAMENCOSAUNA (29.6.2017) + Leonor Leal: Mosaicos (30.6.2017)

Normaalilippupaketti: alk. 62,50 €

Tampereen Flamencoviikko ry:n jäsenet: 57 € (varaukset: widen.nina@gmail.com, lunastus ovelta)

Opisk./eläk./varusm./työtön: alk. 57,50 €

Henkilökohtainen avustaja pääsee työnantajansa kanssa Pakkahuoneen tilaisuuksiin maksutta.

Mitä tapahtuu suomalaisessa saunassa vuonna 2017, kun lauteilla kuusi hikistä flamencotanssijaa vihtoo koputuksia Kimmo Pohjosen musiikin tahtiin? Päälöylynheittäjinä luovan hulluuden ytimessä toimivat ohjaaja Kari Heiskanen ja demoninen flamencohenki Katja Lundén.

Teos tuo yhteen kaksi autenttisen kohtaamisen kenttää: tunteikkaan flamencokulttuurin ja suomalaisen saunan. Se on rohkea hyppäys flamencoon usein liitetyn visuaalisen ja kulttuurisen kuorrutuksen taakse, tilaan, jossa ihmiset kohtaavat aidoimmillaan ja puhtaimmillaan. FLAMENCOSAUNA on kuva tämän päivän suomalaisesta saunasta, joka on sekä ikiaikainen, perisuomalainen elämän ja syntymän intiimi ja voimauttava kokemus, myös elävän äänekäs, moderni ja monikulttuurinen kohtauspaikka.

Katja Lundén Company edustaa pohjoismaisen flamencon kärkeä. Kimmo Pohjosen musiikkia käytetään nyt ensimmäistä kertaa kokoillan flamencoteoksessa. Kari Heiskanen on ohjaajana erityisen kiinnostunut flamencosta ja sen ilmaisuvoimasta. Lavalla nähdään Lundénin lisäksi 5-henkinen mm. Pakko tanssia-ohjelman finaalissakin mainetta niittänyt Machina Flamenco-tanssiryhmä.

Flamencosauna
FLAMENCOSAUNA ©Tommi E.Virtanen/Laura Viding

22. kertaa järjestettävän Tampereen Flamencoviikon teema ”Vapauden säkeet” näkyy niin flamencoesityksissä kuin koko viikon ohjelmistossa. Pirkanmaan festivaalit ry:n eli Pirfestin jäsenfestivaalina Tampereen Flamencoviikko kytkeytyy laajempaan Sananvapauden tarina -teemaan juhlistaakseen satavuotiasta Suomea. Näiden kahden huippuesityksen lisäksi Flamencoviikko tarjoaa kesäkuun viimeisellä viikolla Avajaiset, flamencokonsertin, Avoimet Lauteet, kursseja sekä avoimia yleisötapahtumia, jossa pohditaan sananvapautta monimuotoisin keinoin. Tarkemmat ohjelma- ja kurssitiedot julkaistaan kevään aikana.

 

Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.