TULE VAPAAEHTOISEKSI TAMPEREEN FLAMENCOVIIKOLLE!


Hei sinä uusi tai kokenut Flamencoviikon vapaaehtoinen!

Tule toteuttamaan kanssamme kesän oléinta festivaalia ja pääse palkkioksi katsomaan upeita flamencoesityksiä! Vapaaehtoisia kaivataan erityisesti lipunmyyntiin, tuotemyyntiin, siivoushommiin ja opastajiksi. Tehtäviin perehdytetään.

Kiitokseksi vapaaehtoisille tarjoamme Flamencoviikon konserttilippuja (ei koske Avoimia Lauteita). Kahdella työvuorolla pääsee yhteen konserttiin (Mosaicos tai FLAMENCOSAUNA), neljällä kahteen jne. Jos ehdit tehdä vain yhden työvuoron, saat lipun Tampereen flamencoyhdistyksen 20-vuotisnäytökseen Hällään. Tänä vuonna haluamme huomioida vapaaehtoisten panosta myös kahvilla ja sämpylällä tai keittolounaalla, riippuen työmäärästä (Café Tammelakeskus klo 11:00-14:00).

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää tai ilmoittautua suoraan hommiin? Ota yhteyttä pikimmiten vapaaehtoisvastaava Leenaan: romuleena@gmail.com