KE 28.6.2017 Veinte años


Keskiviikko 28.6.2017 klo 19, Hällä-näyttämö, Hämeenkatu 25

Tamperelaisen flamencon juhlaa – tanssia, laulua ja musiikkia. Tampereen flamencoyhdistys ry viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlaansa, jota juhlistetaan Tampereen Flamencoviikolla Veinte años -juhlassa.

Veinte años tuo lavalle yhdistyksen ryhmät lasten satuflamencosta aikuisten koreografioihin, joista nähdään ainakin tangos con abaníco, solea, tientos, viuhkasevillanas ja siguiriyas. Tampereen flamencoyhdistyksen tunneilla soittava flamencokitaristi Toni Jokiniitty säestää esitykset ja siguiriyaksessa laulaa Sirkka Laitinen. Vierailijaksi yhdistys saa ainakin Anne Riikola-Sarkkisen omalla sooloteoksellaan, ja Taljanka-yhtye esittää Lorcan runoihin tehtyjä lauluja. Ohjelmassa on myös muita runoja ja tanssillisia tervehdyksiä yhdistyksessä flamencoa opiskelleilta ja harrastajaryhmiltä eri puolilta Suomea. Kansainvälisen tuulahduksen tuo flamencoryhmä Liettuasta. Esityksen kesto on noin 2 tuntia.

Tampereen flamencoyhdistys – Peña flamenca de Tampere ry perustettiin vuonna 1997 tarpeesta tuoda flamencon harrastusmahdollisuus kaikkien kiinnostuneiden ulottuville. Yhdistys tarjoaa omalla tanssisalillaan monipuolista ja tasokasta flamencotanssin, -soiton ja -laulun opetusta.

Yhdistyksen tarkoitus on tehdä flamencoa tunnetuksi Suomessa ja saada lisää harrastajia flamencon pariin. Monipuolisen kurssi- ja konserttitoimintansa lisäksi Tampereen flamencoyhdistys tunnetaan suomalaista kulttuuria ja flamencoa yhdistävistä erikoisuuksista kuten Flamencotiernapojat ja Morsiussauna.

Lippujen hinnat:

Ovelta klo 18 alkaen tai ennakkoon Tiketistä (+ mahdolliset toimituskulut)

– Normaaliliput: alk. 22,50 €

– Opisk./eläk./varusm./työtön: alk. 16,50 €

– Lapset, 3-15-v: alk. 11,50 €

– Tampereen Flamencoviikko ry:n ja Tampereen flamencoyhdistyksen jäsenet: 15 € (varaukset: widen.nina(a)gmail.com, lunastus ovelta)

Henkilökohtainen avustaja pääsee työnantajansa kanssa tilaisuuteen maksutta.

www.tampereenflamencoyhdistys.fi

veinte anos

tiketti_infologo_vertical_positive_RGBTampereflamenco_logo_1000px