KE 28.6.2017 Veinte años


Keskiviikko 28.6.2017 klo 19, Hällä-näyttämö, Hämeenkatu 25

Tamperelaisen flamencon juhlaa – tanssia, laulua ja musiikkia!

Veinte años tuo lavalle 20-vuotisjuhlaansa viettävän Tampereen Flamencoyhdistyksen ryhmät lasten satuflamencosta aikuisten koreografioihin, joista vastaavat Anna Haaranen, Anu Silvennoinen, Tuuli Kurkipää, Mariska Roelofs, Annu Aho sekä esiintyjät. Musiikista vastaavat Toni Jokiniitty (kitara, laulu), Sirkka Laitinen (laulu), Mariska Roelofs (laulu) sekä Samuli Rounioja (cajón).

Tamperelainen flamenco on näyttäytynyt läpi vuosien vapaana, rohkeana ja persoonallisena. Niinpä illassa nähtävät syvä soleá, voimakas tientos, viehkeä alegrías, riipaiseva siguiriyas, pehmeä guajiras sekä keinahtelevat tangoksen ja sevillanaksen rytmit edustavat liikkeellisiä, musiikillisia ja rytmisiä vapauden säkeitä Tampereen Flamencoviikon tämän vuoden teeman mukaisesti. Ilmaisun vapaus ja omien taiteellisten prosessien kasvaminen näyttämölle asti eri ikäisten esiintyjien toteuttamina ovat tärkeitä arvoja Tampereen Flamencoyhdistyksen toiminnassa ja se näyttäytyy myös Hällä-näyttämön lavalla.

Lisäksi juhlaan saadaan huikeita tanssi- ja musiikkitervehdyksiä yhdistyksessä flamencoa opiskelleilta alan taitajilta ja muilta ryhmiltä eri puolilta Suomea. Vierailijoiksi Flamencoyhdistys saa Anne Riikola-Sarkkilan, Susanna Lahtisen, Marja Rautakorven ja Sinikka Vainion. Runotervehdyksen tuo Jorma Nuotio. Musiikkia kuullaan flamencokitaristi Juho Koskimiehen sekä Taljanka-yhtyeen esittämänä. Lisäksi tanssilliset tervehdyksensä tuovat Flamenco Artico Rovaniemeltä ja CarmeninKenkä Hämeenlinnasta.

Ilta toteutetaan Tampereen Flamencoyhdistyksen ja Tampereen Flamencoviikon yhteistuotantona.

Esityksen kesto on noin 2 tuntia.

Tampereen Flamencoyhdistys – Peña flamenca de Tampere ry perustettiin vuonna 1997 tarpeesta tuoda flamencon harrastusmahdollisuus kaikkien kiinnostuneiden ulottuville. Yhdistys tarjoaa omalla tanssisalillaan monipuolista ja tasokasta flamencotanssin, -soiton ja -laulun opetusta.

Yhdistyksen tarkoitus on tehdä flamencoa tunnetuksi Suomessa ja saada lisää harrastajia flamencon pariin. Monipuolisen kurssi- ja konserttitoimintansa lisäksi Tampereen Flamencoyhdistys tunnetaan suomalaista kulttuuria ja flamencoa yhdistävistä erikoisuuksista kuten Flamencotiernapojat ja Morsiussauna.

Lippujen hinnat:

Ovelta klo 18 alkaen tai ennakkoon Tiketistä (+ mahdolliset toimituskulut)

– Normaaliliput: alk. 22,50 €

– Opisk./eläk./varusm./työtön: alk. 16,50 €

– Lapset, 3-15-v: alk. 11,50 €

– Tampereen Flamencoviikko ry:n ja Tampereen flamencoyhdistyksen jäsenet: 15 € (varaukset: widen.nina(a)gmail.com, lunastus ovelta)

Henkilökohtainen avustaja pääsee työnantajansa kanssa tilaisuuteen maksutta.

www.tampereenflamencoyhdistys.fi

veinte anos

tiketti_infologo_vertical_positive_RGBTampereflamenco_logo_1000px