To 28.6.2018 Avoimet lauteet

Torstai 28.6.2018 klo 18 ja 20
Teatteri Telakka,  Tullikamarin aukio 3, Tampere

Avoimet lauteet

Tänäkin kesänä Tampereen Flamencoviikko järjestää kuumia tunteita ja osaamisen riemua juhlistavan Avoimet lauteet -illan, jossa harrastajaryhmät ympäri Suomen pääsevät näyttämään taitonsa. Suuren suosion vuoksi järjestämme kaksi näytöstä illan aikana, klo 18 ja klo 20. Tällä tavoin varmistamme, että kaikki halukkaat pääsevät nauttimaan koskettavista, sydämellä tehdyistä esityksistä.

Tämän vuoden Flamencoviikon teemana on ‘Fuerza y Vigor, Voimaa ja Vimmaa’, joka liittyy myös Euroopan kulttuuriperinnön teemavuoteen. Flamencohan nostettiin osaksi aineettoman kulttuuriperinnön luetteloa jo vuonna 2010. Elävän kulttuuriperinnön vaaliminen on juuri sitä, mitä lauteilla kaikki yhdessä teemme: harrastamisen ja taiteen tekemisen iloa, kulttuurin syvyyksiin sukeltamisen voimaa!

Liput ovelta 15 € / 13 €*
Molemmat esitykset
25 / 20 €* Tuplalöylyt saat myös Festaripassilla!

*Jäsenhinta Tampereen Flamencoviikko ry:n jäsenille, varaukset: widen.nina@gmail.com

Henkilökohtainen avustaja pääsee työnantajansa kanssa tilaisuuteen maksutta.

 

Kutsu esiintyjille

Onko Sinulla, ryhmälläsi tai oppilaillasi Avoimille lauteille sopiva esitys? Hae mukaan lauteiden lämpimään tunnelmaan! 

Etsimme nyt esityksiä (kesto enintään 15 min), joissa kulttuuriperintöteeman näkyvyys on suositeltavaa – joskaan ei pakollista. Teemaa voi lähestyä monin eri tavoin ja omista lähtökohdista. Maksamme matkat edullisimman vaihtoehdon mukaisesti. Hae mukaan 20.5.2018 mennessä. 

Lisätietoja antaa Jenni Spännäri: jenni.spannari (  ) gmail.com

Täytä lomake niin olemme Sinuun yhteydessä pian!