Ilmoittautuminen


Ilmoittaudu kursseille alla olevalla lomakkeella. Voit ilmoittaa samalla lomakkeella useamman henkilön. Kirjoita tällöin viestikenttään muiden osallistujien nimet. Jos ilmoitat kurssille jonkun muun kuin itsesi (esim. lasten kurssit), kirjoita oma nimesi nimikenttään ja oppilaiden nimet viestikenttään. Vahvistamme ilmoittautumisen sähköpostitse. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset ovat mahdollisia lääkärintodistusta vastaan.

HUOM! Jos ilmoittautudut tanssikursseille, lue vielä tasokuvaukset ja valitse kurssi(t) sinulle sopivan tason mukaan.

Tanssi – perustaso – Marja Rautakorpi

Kurssi on suunnattu flamencon perusteet hallitseville.

Tanssi – keskitaso – Leonor Leal

Kurssi sopii sinulle, joka olet tanssinut useamman vuoden, ja sinulla on kokemusta useista paloista (tangos, tientos, alegrías, solea, siguiriyas). Opettajan tullessa Espanjasta voit odottaa kurssin tason olevan korkeampi kuin Suomessa keskimäärin. Onkin hyvä mieltää kurssi ylemmän keskitason tai jopa melko edistyneiden kurssiksi. Kurssi sopii siis hyvin myös edistyneille tanssijoille.

Tanssi – edistyneet/ammattilaiset – Leonor Leal

Kurssi sopii sinulle, joka olet flamencotanssijana jo hyvin edistyneellä tai ammattimaisella tasolla. Kurssin tahti on melko nopea, joten sinulta odotetaan edistynyttä flamencotekniikan ja -askelten osaamista. Kurssilla on keskitason kurssia vähemmän aikaa kysymyksille ja selvennyksille; pääosassa ovat henkilökohtainen tulkinta ja materiaalin työstäminen. Kurssia suositellaan niille, joilla on kokemusta espanjalaisista opettajista.

Jos et vielä ole Tampereen Flamencoviikko ry:n jäsen, voit halutessasi samalla lomakkeella liittyä jäseneksi. Tampereen Flamencoviikko ry:n jäsenenä saat 20 €:n alennuksen ensimmäisesta kurssista. Jäsenyydestä lisätietoja (mm. jäsenmaksut) löydät täältä.

Jos aiot osallistua useammalle kuin yhdelle kurssille tai perheestäsi osallistuu kaksi tai useampia lapsia:

  • Paljousalennus: -10 % toisesta, -15 % kolmannesta ja -20 % neljännestä kurssista
  • Sisaralennus: Jos samasta perheestä osallistuu kaksi tai useampia lapsia: 10 % alennus toisesta kurssista

Ilmoittaudu kursseille alla olevalla lomakkeella.

Nimi (pakollinen)

Sähköpostiosoite (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

 Olen Tampereen Flamencoviikko ry:n jäsen.

 En ole vielä Tampereen Flamencoviikko ry:n jäsen, mutta haluan liittyä.

 Tanssi: Satuflamenco (4-6 v.), Marja Rautakorpi Tanssi: lasten flamenco (7-12 v.), Marja Rautakorpi Tanssi: perustaso, Marja Rautakorpi Tanssi: keskitaso, Leonor Leal Tanssi: edistyneet/ammattilaiset, Leonor Leal Laulu, Anna Murtola Kitara, Joonas Widenius

Viesti