Tanssi – edistyneet/ammattilaiset – Patricia Guerrero

Edistyneet/ammattilaiset

Opettaja: Patricia Guerrero

Aika: keskiviikko 27.6. – torstai 29.6. klo 13.30 -15, HUOM! perjantai 29.6. klo 10.30-12 (yht. 4,5 h)

Hinta: 185 €

Paikka: Tampereen flamencoyhdistyksen sali, Pirkankatu 1, 33230 Tampere (käynti sisäpihalle Mariankadun puolelta)

Ilmoittaudu kurssille

Kurssi sopii sinulle, joka olet flamencotanssijana jo hyvin edistyneellä tai ammattimaisella tasolla. Sinulta odotetaan edistynyttä flamencotekniikan ja -askelten osaamista, kuten myös kokemusta miltei kaikista paloista. Kurssilla on keskitason kurssia vähemmän aikaa kysymyksille ja selvennyksille; pääosassa ovat henkilökohtainen tulkinta ja materiaalin työstäminen.

Kurssin teema on romance: Trabajaremos el estilo aromanzado, o también llamados corridos, que tiene una continuidad argumental en sus coplas. El tiempo que trabajaremos es una buleria lenta o bullerais por solea.
Trabajaremos los marcajes de cuerpo y remates de pies de la forma mas flamenca y tradicional de este palo.

 

Patricia Guerrero (Granada, 1990) monesti palkittu tanssija ja koreografi. Hänellä on syvät flamencojuuret, ja hänen kielensä on flamenco, mutta hän on myös aina halunnut uudistaa sitä ja tutkimusmatkailla myös muiden musiikin ja tanssin lajien maailmoissa ja muokata niitä osaksi flamencoaan.

Flamenco on minun äidinkieleni. Haluan elää tanssille, vapaasti ja uskollisena itselleni.

Patricia Guerreroopettaa edistyneitä flamencotanssijoita ympäri maailman. Kursseilla tutkitaan flamencoa ja eri paloja yhtäältä perinteisen improvisaation, toisaalta modernien koreografioiden ja musiikin vuorovaikutuksen kautta.

Lue ja katso lisää:

http://patricia-guerrero.es/en/biography/

http://patricia-guerrero.es/galeria/