Laulukurssi – Anna Murtola


Ilmoittaudu kurssille tästä linkistä.

Paikka: Taidetila Pelto, Pirkankatu 1, 33230 Tampere (käynti sisäpihalle Mariankadun puolelta)

Aika: to 29.6. klo 10:30 – 12:30, pe 30.6. klo 10:30 – 11:30

Hinta: 80 € (min. osallistujamäärä 5 hlö)

Kesto: 3 h

Opettaja: Anna Murtola

Anna Murtolan tiiviskurssin aikana tutustutaan flamencomusiikkiin sekä laulamisen että monipuolisen flamencorytmiikan ja taputusten eli palmasten kautta sekä opitaan perinteisiä flamencolaulusäkeistöjä eli letroja. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta laulusta, flamencosta eikä Espanjan kielestä. Pääasiana kurssilla onkin sukeltaa rohkeasti upean taiteenlajin pariin iloisella asenteella ja hyvässä seurassa!

Pidemmällä oleville flamencon harrastajille kurssi tarjoaa myös työkaluja ymmärtää paremmin laulun, rytmiikan, tanssin ja kitaran kommunikointia. Kurssin lopuksi saadaan nauttia myös kitara-säestyksesta!

Laulukurssin opettajana toimii oululaislähtöinen flamencolaulaja ja -laulunopettaja Anna Murtola. Murtola aloitti flamencolauluopintonsa 2000-luvun alussa ja on opiskellut lajia Espanjassa alan huippuammattilaisten johdolla, päivittäen osaamistaan jatkuvasti. Murtola kuuluu suomalaisen flamencolauluopetuksen pioneereihin ja on erikoistunut nimenomaan opetusmetodien kehittämisestä suomalaisille harrastajille.

Anna Murtola ©Rafael Casado

Anna Murtola ©Rafael Casado