KOKO OHJELMISTO JULKAISTU! AVOIMIEN LAUTEIDEN ESIINTYJÄHAKU JA VAPAUDEN SÄKEET -TEKSTIKERUU KÄYNNISSÄ!

Tampereen 22. Flamencoviikon ohjelmisto on täydentynyt kiinnostavilla esityksillä ja kohtaamisilla. Tarkemmat ohjelmatiedot löydät Ohjelmisto-välilehdeltä. Myös kurssitiedot julkaistaan piakkoin kevään aikana.

Pirkanmaan festivaalit ry:n eli Pirfestin jäsenfestivaalina Tampereen Flamencoviikko kytkeytyy laajempaan Sananvapauden tarina -teemaan juhlistaakseen satavuotiasta Suomea. Teema ”Vapauden säkeet” näkyy koko ohjelmistossa.

Esiintyjähaku Avoimiin Lauteisiin

Järjestämme tänäkin kesänä kuumia tunteita ja osaamisen riemua juhlistavan Avoimet Lauteet -illan (lauantaina 1.7.2017), jossa harrastajaryhmät pääsevät näyttämään taitonsa. Etsimme nyt esityksiä (kesto enint. 15 min), joissa sananvapausteeman näkyvyys on suositeltavaa – joskaan ei pakollista. Teemaa voi lähestyä monin eri tavoin ja omista lähtökohdista. Esiintyjien matkat maksetaan edullisimman vaihtoehdon mukaisesti, ei yöpymistä tai päivärahoja. Ehdotukset ja ilmoittautumiset huhtikuun loppuun mennessä (30.4.2017) osoitteisiin: jenni.spannari(a)gmail.com (Jenni Spännäri) ja anneh91(a)gmail.com (Anne Hyvärinen).

Vapauden säkeitä -tekstikeruu käynnissä 15.5. asti

Sananvapautta pidetään yhtenä demokraattisen yhteiskunnan perusoikeuksista ja siihen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä. Näitä Suomen perustuslaissa mainittuja yhteiskunnan perusoikeuksia voidaan vahvistaa ja tuoda esille myös flamencon tai siihen nojautuvien taiteiden välisissä vuoropuheluissa.

Olemme kiinnostuneet kuulemaan, mitä sanallisia kaikuja teema herättää ja pyydämmekin lähettämään kevään aikana (15.5. asti) joko espanjan- ja suomenkielisiä letroja tai runoja, aforismeja, laululyriikkaa, lyhyitä satuja, muistoja, tapahtumia, otteita lehdistä tai kirjallisuudesta. Näitä tullaan esittämään ja työstämään monimuotoisesti pitkin viikkoa. Tampereen Flamencoviikko pidättää oikeuden käyttää tekstejä parhaalla katsomallaan tavalla, joten huomioithan tämän.

Yhteydenotot ja lisätiedustelut: Anne Hyvärinen, anneh91(a)gmail.com, p. 040 705 6265