To 27.6.2019 Flamencoilta Juntos – yhdessä!

Torstai 27.6.2019 klo 18
Pyynikkisali, F.E.  Sillanpäänkatu 9, Tampere

Kutsu esiintyjille! Onko Sinulla, ryhmälläsi tai oppilaillasi Avoimille lauteille sopiva esitys? Hakekaa mukaan lauteiden lämpimään tunnelmaan 10.5.2019 mennessä!

Toivomme esityksiä (kesto enintään 15 min), joissa yhdessä luomisen ja tekemisen teema on suositeltavaa – joskaan ei pakollista. Maksamme matkat Tampereelle edullisimman vaihtoehdon mukaisesti.

Flamencoviikon Avoimet lauteet toteutetaan tänä kesänä Pyynikkisalissa, joka tarjoaa hienot puitteet niin isojen ryhmien näyttäville esityksille kuin pienimuotoisemmillekin toteutuksille. Pyynikkisalissa on yksi Tampereen parhaita katsomoita, ja yleisö pääsee osalliseksi Avointen lauteiden flamencotunnelmaan.

Ilta yhdistää flamencoleirin satoa sekä perinteisen Avointen lauteiden open stage -esitykset, joissa harrastajaryhmät ympäri Suomen pääsevät näyttämään taitonsa.

Tervetuloa siis myös flamencoleirille, jossa voitte harjoitella leiriopetuksen lisäksi iltaisin myös omia kappaleita ja koreografioita. Leirillä opitaan uutta flamencon kaikilta osa-alueilta ja niiden vuorvaikutusta, ja esiintyminen on tietenkin yksi tärkeä teema. Flamencoleiriltä saa vinkkejä omaan harjoitteluun sekä esiintyjyyden ja läsnäolon kehittämiseen yhdessä muiden leiriläisten kanssa.

Ilmoittautukaa esiintyjiksi 10.5.2019 mennessä! 

Tunnelmia edellisiltä vuosilta Teatteri Telakan Avoimilta lauteilta: