Leiri-info 2021

Maanantai 28.6.2021 – torstai 1.7.2021
Tampereen flamencoyhdistyksen sali, Pirkankatu 1

Lämpimästi tervetuloa flamencokaupunkileirille!

Tässä leiri-infoa pähkinänkuoressa sekä ilmoittautumislomake.

Mitä?

Neljä päivää flamenco-oppia sen kaikissa muodoissa: compas, palmas, laulu, kitara, tanssi, ilmaisu. Kaikkea tehdään yhdessä. Ohjelmassa on opetusta ja harjoittelua.

Tanssitunneilla opiskellaan materiaalia por Tangos -markkeerauksia ja yksinkertaisia remateja. Tunti tähtää tanssin ja ilmaisun selkeyteen – miten tanssija antaa keholla ja rytmiikalla selkeitä merkkejä muusikoille.

Kitaratunnilla tutustutaan laulukurssin materiaalin sointuharmoniaan sekä tanssikurssin materiaalin rytmiikkaan ja tarvittaviin oikean käden tekniikoihin. Kurssille voivat osallistua kitaristit aloittelijoista ammattilaisiin. Kaikille soveltuvaan perusversioon lisätään haastavuutta taitotason mukaan. Kurssin tavoitteena on flamencokitaralla säestämisessä tarvittavien perusasioiden ja lainalaisuuksien oppiminen.

Laulutunnilla opiskellaan pari letraa eli säkeistöä tangosta sekä coletilla. Letroista annetaan kaikille perusversio ja haastavuutta lisätään oppilaan taitotason mukaan.

Yhteismusisointitunnilla tanssijat perehtyvät tanssimateriaalin lauluun sovittamiseen. Laulajat perehtyvät tanssille laulamiseen. Tunnilla tanssitaan, soitetaan ja lauletaan yksitellen tutkien instrumenttien välistä kommunikaatiota. Työpajatyyppinen työskentely tähtää oman instrumentin hallintaan tilanteen mukaan muuttuvassa yhteissoittotilanteessa sekä muiden instrumenttien kommunikaatiomahdollisuuksien ymmärtämiseen.

Missä?

Tampereen flamencoyhdistyksen salilla, osoitteessa Pirkankatu 1.

Milloin?

Maanantaista torstaihin iltaisin klo 16-19.30. Jossain välissä on puolen tunnin tauko. Leiriläisten on mahdollista treenailla salilla tai lähistöllä myös aamupäivisin.

Kuka?

Sinä ja mahtavat leirikaverit! Leirille ei ole pääsyvaatimuksia tai tasoja. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita, niin ihan uudet tutustujat ja vähän harrastaneet kuin elämänsä flamencolla täyttäneet aficionadot.

Työskentelystä vastaavat upeat Otso Krunasta ja Taija Robalta.

Mitä maksaa?

Leirin hinta on 150 €. 

Mitä mukaan?

Pakkaa ainakin

  • Flamencokengät ja muut treenikamppeet sekä soittimet
  • Muistiinpanovälineet
  • Eväitä, salilla on keittiö
  • Kasvomaski

Miten ilmoittaudutaan?

Ilmoittautuminen on päättynyt. Leiri on täynnä.

Onko jotain ehtoja?

Kyllä. Leirillä noudatetaan AVI:n koronaturvallisuussuosituksia: maskit kasvoilla ja pidetään turvavälit. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli leiri joudutaan perumaan koronapandemian rajoitusten vuoksi, leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Sairaustapauksissa leirimaksun palautus on mahdollista lääkärintodistusta vastaan.

Mistä lisätietoa?

Anneltahan sitä saa. Kysy vaan jos jokin askarruttaa mieltä!
sposti info[at]tampereflamenco.com
puh. 040 705 6265
facebook.com/tampereflamenco/