Flamencokaupunkileiri 27.-30.6.2022

Flamencokaupunkileiri
“Juntos – Yhdessä III – por Bulerías”
27.-30.6.2022

Helsinkiläiset flamencotaiteilijat, kitaristi Otso Krunasta ja laulaja Taija Robalta perehdyttävät leiriläiset flamencon ytimeen – laulun, tanssin ja kitaran yhteyteen. Kurssilla soitetaan, lauletaan, tanssitaan ja harjoitellaan palmaksia (taputuksia).

Flamencoleirille voivat osallistua kaikki flamencosta kiinnostuneet!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!


Tunnelmia leiriltä kesällä 2021

Otso soittaaOtso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi ja opiskellut sivuaineenaan palmaksia. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa myös Andalucíassa. Flamencon kommunikaation opettamisen uranuurtajana Suomessa pidetty Otso opettaa myös palmasta, tanssia ja laulua.

 

Taija laulaa.Taija Robalta on opiskellut flamencolaulua useita vuosia Sevillassa pääopettajanaan Esperanza Fernández. Sivuaineina hän on opiskellut tanssia, palmasta sekä cajónia. Suomessa hänet tunnetaan laulajana, joka on työskennellyt lukuisten kotimaisten ja ulkomaisten tanssijoiden kanssa. Tällä hetkellä Taija opettaa flamencolaulua Helsingissä ja Tampereella sekä toimii flamencolaulun tuntiopettajana Taideyliopiston Sibelius-Akatemialla.