Leiri-info 2022

Maanantai 27.6.2022 – torstai 30.6.2022
Tampereen flamencoyhdistyksen sali, Pirkankatu 1

Lämpimästi tervetuloa flamencokaupunkileirille!

Tässä leiri-infoa pähkinänkuoressa sekä ilmoittautumislomake.

Mitä?

Neljä päivää flamenco-oppia sen kaikissa muodoissa: compas, palmas, laulu, kitara, tanssi, ilmaisu. Kaikkea tehdään yhdessä. Ohjelmassa on opetusta ja harjoittelua.

Tanssitunneilla opiskellaan materiaalia por bulerías -markkeerauksia ja yksinkertaisia remateja. Tunti tähtää tanssin ja ilmaisun selkeyteen, siihen miten tanssija antaa keholla ja rytmiikalla selkeitä merkkejä muusikoille.

Kitaratunnilla tutustutaan laulukurssin materiaalin sointuharmoniaan sekä tanssikurssin materiaalin rytmiikkaan ja tarvittaviin oikean käden tekniikoihin. Kurssille voivat osallistua kitaristit aloittelijoista ammattilaisiin. Kaikille soveltuvaan perusversioon lisätään haastavuutta taitotason mukaan. Kurssin tavoitteena on flamencokitaralla säestämisessä tarvittavien perusasioiden ja lainalaisuuksien oppiminen.

Laulutunnilla opiskellaan pari letraa eli säkeistöä sekä coletilla. Letroista annetaan kaikille perusversio ja haastavuutta lisätään oppilaan taitotason mukaan.

Yhteismusisointitunnilla tanssijat perehtyvät tanssimateriaalin lauluun sovittamiseen. Laulajat perehtyvät tanssille laulamiseen. Tunnilla tanssitaan, soitetaan ja lauletaan yksitellen tutkien instrumenttien välistä kommunikaatiota. Työpajatyyppinen työskentely tähtää oman instrumentin hallintaan tilanteen mukaan muuttuvassa yhteissoittotilanteessa sekä muiden instrumenttien kommunikaatiomahdollisuuksien ymmärtämiseen.

Missä?

Tampereen flamencoyhdistyksen salilla, osoitteessa Pirkankatu 1.

Milloin?

  • Ma 15-19.30 sis. 30 min tauko (4h opetusta)
  • Ti 10.30-14 sis. 30 min tauko (3h opetusta)
  • Ke 10.30-14 sis. 30 min tauko (3h opetusta)
  • To 10-12 ei taukoa (2h opetusta)

Kuka?

Sinä ja mahtavat leirikaverit! Leirille ei ole pääsyvaatimuksia tai tasoja. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita, niin ihan uudet tutustujat ja vähän harrastaneet kuin elämänsä flamencolla täyttäneet aficionadot.

Työskentelystä vastaavat upeat Otso Krunasta ja Taija Robalta.

Mitä maksaa?

Leirin hinta on 210 €

Mitä mukaan?

Pakkaa ainakin

  • Flamencokengät ja muut treenikamppeet sekä soittimet
  • Muistiinpanovälineet
  • Eväitä, salilla on keittiö

Miten ilmoittaudutaan?

Täytä alla oleva ilmoittautumislomake. Saat vahvistuksen ilmoittautumisesta ja laskun sähköpostiin muutaman päivän kuluessa.

Onko jotain ehtoja?

Ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa leirimaksun palautus on mahdollista lääkärintodistusta vastaan.

Mistä lisätietoa?

Kysy vaan jos jokin askarruttaa mieltä!
sposti info[at]tampereflamenco.com
puh. 040 705 6265 / Anne
facebook.com/tampereflamenco/