Pääkonsertissa Marco Flores

Flamencoviikon tähtenä esiintyy tänä vuonna madridilainen Marco Flores. Hän esiintyy Pyynikkisalissa perjantaina 28.6. klo 19.

Floresin ensimmäinen sooloteos EXTREMA näyttää, miten moninaisesti flamencoa voi lähestyä ilman, että se kadottaa ydintään. Marco Flores tunnetaan avoimuudestaan ja persoonalleen uskollisesta tanssistaan sekä yllättävistä visuaalisista elementeistä, jotka tekevät EXTREMAsta uniikin. Luvassa on ainutlaatuisen koskettava ja henkilökohtainen teos, joka tuo esiin flamencon yhteyksiä luovan voiman.

Marcosta sanottua:

“On vaikea selittää, mitä Flores tekee. Se on pakko nähdä itse. Marco on erilainen. Hän on moottori ja vaihteisto, ankkuri ja kellon koneisto. Hän tanssii tarkasti ja loistavasti, mutta myös nousee korkealle. Hänen liikkeissään on jotain erityistä jokaisella askeleella. Marcon tanssi on millimetrin tarkkaa mutta samalla lämmintä. Hänen tanssinsa tuo flamencoon uuden tason ja uuden ilmeen.”
– Deflamenco.com

Osta lippusi Tiketistä!

Konsertin jälkeen fiilistellään flamencotunnelmissa Kulttuuriravintola Kivessä. Esiintyjänä pirkkalalainen, maailmaa valloittanut flamencokitaristi Toni Jokiniitty, karismaattinen flamencolaulaja Sirkka Laitinen sekä cajónisti Samuli Rounioja. Päätösfiesta on avoin ja maksuton tilaisuus.