Rytmityöpaja (PERUTTU)

Rytmityöpaja (HUOM! TYÖPAJA ON PERUTTU)

TI 27.6. klo 10-12 ja 14-16.30, TO 29.6. klo 9.30-12, PE 30.6. klo 14-16.30 ja LA 1.7. klo 9.30-12
Opettaja: Marja Rautakorpi

HUOM! Valitettavasti työpaja on peruttu. 

Marja Rautakorpi ohjaa flamencoviikolla työpajan, jossa leikitellään yhdessä flamencon rytmeillä. Flamencokenkien lisäksi instrumentteina toimivat kädet sekä koko vartalo. Työpajassa säestämme toisiamme rytmillä sekä rakennamme pieniä koreografian pätkiä, joista muodostetaan leikkisä pienoisteos Unelmien tablaon lavalle (1.7.2023/Pakkahuone). Kurssi sopii kaikille edistyneistä aloittelijoihin, jotka ovat hieman tutustuneet flamencorytmeihin.

Työpaja alkaa yhteisellä osuudella Escobilla for everyone – työpajan kanssa TI 27.6. klo 10-12. 

HUOM! Työpajalla on kenraaliesitys Lasten Flamencokarnevaalissa 1.7. klo 14-16 sekä esitys Unelmien Tablao -klubilla klo 19.

Kuva Matti Sten

MARJA RAUTAKORPI
Flamencotanssija Marja Rautakorpi (tanssit. maist.) on tamperelaisen flamencon kasvatti, joka työskentelee flamencon parissa uusia yhteyksiä etsien niin kehollisesti kuin musiikillisesti. Marja on toiminut tanssija-koreografina lukuisissa eri kokoonpanoissa ja produktioissa ympäri Suomen, joista mainittakoon mm. nykyflamencoteos Batácora, Camino Flamenco -kollektiivi sekä Souvenirs-konserttisarja yhteistyössä Duo IhanUuden kanssa. Flamencotanssiopintonsa hän aloitti 7-vuotiaana ja jatkokouluttautui myöhemmin Espanjassa mm. Madridin kovatasoisessa Maria de Ávila -konservatoriossa vaihto-opiskelijana. Tonyn kanssa Marja on tehnyt yhteistyötä jo vuodesta 2009, ja yhteistyö jatkuu vivahteikkaana edelleen.