Tule tekemään Flamencoviikkoa!

Tampereen Flamencoviikko kiittää kaikista yhteisistä huikeista vuosista ja siirtyy uuteen aikakauteen!

Tampereen Flamencoviikon hallituksen puheenjohtaja Anne Hyvärinen sekä koko toteuttajatiimi kiittää lämpimästi kaikkia osallistujia, esiintyjiä, yleisöä, vapaaehtoisia, rahoittajia, yhteistyökumppaneita ja sukulaisia. On ollut ilo ja kunnia suunnitella ja toteuttaa tapahtumia kanssanne. Nyt on uusien tuulien, annejen, jennien, sarien ja ninojen aika, sillä muutokset ovat osa tulevaisuutta.

Kutsumme aficionadoja ja kaikkia flamencosta, festivaalityöstä ja taiteesta kiinnostuneita toteuttamaan flamencoviikkofestivaalia! 

Oletko Sinä joskus miettinyt, haaveillut tai ollut kiinnostunut tapahtumanjärjestämistä? Nyt avautuu loistava mahdollisuus tulla osaksi yhteisöä, jossa pääset toteuttamaan itsellesi tärkeitä asioita. 

Tampereen Flamencoviikko tarjoaa hienon ikkunan flamencokulttuuriin ja antaa mahdollisuuden visioida ja toteuttaa omia haaveitaan ja sisältöjään. Flamencoviikko mahdollistaa yhteistyön monien flamencokentällä toimivien tai muiden alojen toimijoiden kanssa. Flamencoviikolla on kansainvälisessä ja kotimaisessa flamencogenressä vakaa ja arvostettu asema, jossa on hyvä toimia. Tarjolla on myös kokonaisvaltaista kokemusta ja ymmärrystä tapahtumatuottamisen rakenteista sekä mahdollisuus tutustua mm. Pirkanmaan festivaalien muihin toimijoihin.  

Festivaalityö itsessään on innostamista, innostumista, haaveilua ja ennen kaikkea rakkautta kulttuuria ja taidetta kohtaan. Joten jos tunsit nytkähdyksiä, ja ehdit jo nähdä itsesi osana Flamencoviikon toteuttajatiimiä, niin anna palaa!

Flamencoviikkoyhdistys etsii 

  • puheenjohtajaa
  • taiteellista johtajaa
  • tuottajaa
  • hallituksen jäseniä, joilla on esim. taloushallinnon, viestinnän ja organisointitaitoja. 

Roolit voivat olla päällekkäisiä. Osa on luottamustehtäviä, osa palkattua työtä. 

Flamencoviikon 2022 suunnitelmia on jo hahmoteltu, ja festivaalille on muutamia alustavia sisältöjä. Tämä on siis oikea hetki tulla mukaan ja päästä vaikuttamaan tulevan vuoden festivaaliin!

Mitä tehdään seuraavaksi?

  • Lokakuu: Tampereen Flamencoviikon syyskokous, jossa valitaan yhdistyksen hallitus vuodelle 2022.  Nykyinen hallitus valmistelee toimintasuunnitelman ja budjetin ja niihin liittyvät rahoitushakemukset vuodelle 2022.
  • Lokakuu: Taiteen edistämiskeskuksen apurahahakemus valmistettava ja lähetettävä lokakuun loppuun mennessä. Tätä varten toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2022 on hyväksytettävä nykyisellä hallituksella.
  • Loka-joulukuu: Uudella tiimillä on aikaa järjestäytyä, suunnitella ja tähdätä varsinaisesti vuoteen 2023. Nykyinen tiimi on luonnollisesti tukemassa ja auttamassa tulevaa tiimiä sen alkukuukausina, mutta vastuut siirtyvät uudelle tiimille ja hallitukselle tammikuussa 2022.  

Festivaalin toteutustavat muokkautuvat uuden tiimin luovuuden, verkostojen ja taiteellisten, kulttuuristen ja yhteisöllisten tavoitteiden mukaan. 

Sinun ei tarvitse asua ja vaikuttaa Tampereella, vaan hommat hoituu näinä päivinä etänäkin. Sinulla voi olla syvääluotavaa tietoa ja kokemusta flamencosta, voit olla kiinnostunut tapahtumatuottamisesta, mutta kaiken tärkein on aito kiinnostus. Joten asut sitten päin maailmaa tahansa, voit tulla mukaan!  

 

Flamencoviikkotiimi järjestää yleisen info- ja rekrytilaisuuden, jossa avataan Flamencoviikon toimintatapoja ja kerrotaan yleisellä tasolla festivaalituottamisesta. 

Tilaisuus on verkossa tiistaina 5.10.2021 klo 19-20

Tervetuloa! 

Flamencoviikkoyhdistyksen syyskokous on torstaina 21.10. klo 20. Ilmoittaudu kokoukseen viimeistään tuntia ennen niin lähetämme sinulle kutsun Google Meet -kokoukseen. Tervetuloa!