UNELMIEN TABLAO – Tablao de los Sueños

Kuva Liis Saarepere

LA 1.7.2023 klo 19-22
Pakkahuone
OSTA LIPPU

Ennakkotiedoista poiketen Unelmien Tablao – klubilla esiintyy Maija Lepistön sijaan virolainen bailaora Ingrid Mugu, joka vierailee Suomessa ensimmäistä kertaa!

Unelmien Tablao -klubi on Flamencoviikon huipentuma Pakkahuoneella, jossa pääsemme nauttimaan flamencotanssija Ingrid Mugun tanssista sekä Marja Rautakorven Rytmityöpajan koreografiasta! Flamencounelmien täyteinen ilta huipentuu flamencoperinteeseen kuuluvaan TABLAO – esitykseen, jossa kitaristina toimii Brindamos Flamenco -kollektiivin luottokitaristi Otso Krunasta.

Ohjelma täydentyy.

Kutsu esiintyjille

Onko Sinulla, ryhmälläsi Unelmien Tablaoon soveltuva esitys? Hae mukaan 29.5.2023 mennessä! Festivaalin taiteelliset johtajat Disa Kamula ja Toni Suento valitsevat Unelmien Tablaoon soveltuvat esitykset. Ehdota siis rohkeasti ja tehdään flamencounelmat näkyviksi Unelmien Tablaossa!

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN

 

INGRID MUGU
Ingrid Mugu on flamencotanssija ja koreografi Virosta, joka asuu tällä hetkellä Sevillassa, Espanjassa. Hän on suorittanut koreografian BA-tutkinnon Tallinnan yliopistossa ja opiskelee toista vuotta Fundación de Arte Flamenco Cristina Heerenissä ja Antonio Ruiz Soler – tanssikonservatoriossa Sevillassa. Hän on esiintynyt aiemmin tablaoissa Sevillassa ja Varsovassa, Puolassa. Hänen debyyttiesityksensä “Burning’’ sai ensi-iltansa vuonna 2021 Virossa Sõltumatu Tantsu Lava PREMIERE’21 -ohjelmassa. Tällä hetkellä hän työstää toista esitystään, jossa yhdistyvät perinteinen ja nykyflamenco: kaksi puolta, jotka kiinnostavat häntä koreografina ja tanssijana.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut vuonna 2011 Sevillan Fundación Cristina Heerenistä. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa. Hän esiintyy ainoana suomalaisena säännöllisesti sukupolvensa parhaiden flamencotaitelijoiden kanssa. Flamencon kommunikaation opettamisen uranuurtajana Suomessa pidetty Otso Krunasta opettaa myös palmasta, tanssia ja laulua.
Lisätietoa Otsosta ja Brindamos Flamencosta: www.brindamosflamenco.co