Heittäydy mukaan! Flamencoleirillä keskitytään yhdessä tekemiseen ja oppimiseen

Tampereen XXIV Flamencoviikon teema on Juntos – Yhdessä, ja kutsumme kaikki tekemään ja luomaan flamencoa yhdessä neljän päivän flamencoleirille, inspiroivaan Antaverkan leirikeskukseen Ylöjärvelle! Flamencoleiri on juhannuksen jälkeisellä viikolla maanantaista 24.6. torstaihin 27.6.2019.

Tarkemmat tiedot ohjelmasta julkaistaan huhtikuun alussa. Silloin alkaa myös ilmoittautuminen leirille.

Perinteisten tanssi-, laulu- ja kitarakurssien sijaan sukellamme flamenco-oppiin leirillä, jossa tehdään flamencoa kaikissa muodoissaan – compas, palmas, laulu, kitara ja tanssi. Leirin ohjauksesta vastaavat mahtavat flamenco-opettajat Otso Krunasta ja Taija Robalta! Ohjelmassa on opetusta, harjoittelua, esityksiä ja juergoja. Välillä syödään hyvin, uidaan, saunotaan, jutellaan, ehkä nukutaankin.

Leirille ei ole pääsyvaatimuksia tai tasoja. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita, niin ihan uudet tutustujat ja vähän harrastaneet kuin elämänsä flamencolla täyttäneet aficionadot.

Flamencoviikon toteuttajatiimi innostui leiri-ideastaan, mutta mistä oikein on kyse?

Leirillä keskitytään vuorovaikutukseen, heittäytymiseen, yhdessä tekemiseen ja onnistumiseen. Mikään ei tunnu vaikealta, kun on mahtavat ohjaajat. Leirillä ei tarvitse ajatella mitään muuta, vaan voi vain keskittyä flamencoon ja uuden oppimiseen.

Leirillä tutustutaan uusiin ihmisiin ja myös ympäristö houkuttelee kokeilemaan, viihtymään, ulos treenisalista ja leikkimään, ei suorittamaan ja arvostelemaan. Tarkoitus on jakaa kaikkea sitä flamenco-osaamista, mitä olemme taas vuoden kuluessa keränneet itseemme.