Flamencokaupunkileiri 28.6.-1.7.2021

Flamencokaupunkileiri järjestetään Flamencoviikolla maanantaista torstaihin 28.6.-1.7. klo 16-19.30. Leiripaikka on Tampereen flamencoyhdistyksen sali, Pirkankatu 1.

Flamencomusiikin rautaiset ammattilaiset Otso Krunasta ja Taija Robalta perehdyttävät lauluun, tanssiin ja kitaraan sekä näiden kolmen yhteispeliin. Kurssilla tanssitaan, lauletaan, soitetaan palmaksia ja kitaristeille on oma workshop-aikansa. Materiaalin runsauden sijaan keskitytään olennaiseen, eli musiikkiin tanssimiseen ja tanssille soittamiseen ja laulamiseen.

Kaiken tasoiset harrastajat ovat tervetulleita! 

>> Leiri-info

 

Otso soittaaOtso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi ja opiskellut sivuaineenaan palmaksia. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa myös Andalucíassa. Flamencon kommunikaation opettamisen uranuurtajana Suomessa pidetty Otso opettaa myös palmasta, tanssia ja laulua.

 

Taija laulaa.Taija Robalta on opiskellut flamencolaulua useita vuosia Sevillassa pääopettajanaan Esperanza Fernández. Sivuaineina hän on opiskellut tanssia, palmasta sekä cajónia. Suomessa hänet tunnetaan laulajana, joka on työskennellyt lukuisten kotimaisten ja ulkomaisten tanssijoiden kanssa. Tällä hetkellä Taija opettaa flamencolaulua Helsingissä ja Tampereella sekä toimii flamencolaulun tuntiopettajana Taideyliopiston Sibelius-Akatemialla.