Pääkonsertissa pe 28.6. Marco Flores

Flamencoviikon tähtenä esiintyy tänä vuonna madridilainen Marco Flores. Hän esiintyy Pyynikkisalissa (Tampereen konservatorion sali) perjantaina 28.6. klo 19.

Konsertin kesto on noin 70 min.

Liput ennakkoon Tiketti: 38 € / 35 €* / 19 €** + mahdolliset toimituskulut

Liput ovelta 40 € / 37 €* / 20 €** / 34 €***

*Alennus opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille
**Lastenlippu 3-15 v

 

Floresin ensimmäinen sooloteos EXTREMA näyttää, miten moninaisesti flamencoa voi lähestyä ilman, että se kadottaa ydintään. Marco Flores tunnetaan avoimuudestaan ja persoonalleen uskollisesta tanssistaan sekä yllättävistä visuaalisista elementeistä, jotka tekevät EXTREMAsta uniikin. Luvassa on ainutlaatuisen koskettava ja henkilökohtainen teos, joka tuo esiin flamencon yhteyksiä luovan voiman.

Marcosta sanottua:

”On vaikea selittää, mitä Flores tekee. Se on pakko nähdä itse. Marco on erilainen. Hän on moottori ja vaihteisto, ankkuri ja kellon koneisto. Hän tanssii tarkasti ja loistavasti, mutta myös nousee korkealle. Hänen liikkeissään on jotain erityistä jokaisella askeleella. Marcon tanssi on millimetrin tarkkaa mutta samalla lämmintä. Hänen tanssinsa tuo flamencoon uuden tason ja uuden ilmeen.”
– Deflamenco.com

Lue lisää!

 

Konsertin jälkeen fiilistellään flamencotunnelmissa Kulttuuriravintola Kivessä noin klo 21 alkaen. Esiintyjinä pirkkalalainen, maailmaa valloittanut flamencokitaristi Toni Jokiniitty, karismaattinen flamencolaulaja Sirkka Laitinen sekä cajónisti Samuli Rounioja. Päätösfiesta on avoin ja maksuton tilaisuus.