Tampereen 23. Flamencoviikon pääkonsertti julki! PATRICIA GUERRERO: CATEDRAL 30.6.2018 Tampere-talossa

Parhaan esityksen palkinnolla Sevillan flamencobiennaalissa 2016 palkittu Catedral on Patricia Guerreron tähän mennessä täydellisin ja kunnianhimoisin työ, jossa tanssija-koreografi jakaa pohdintansa ja huolensa radikaalin rehellisesti. Työ kertoo siitä kypsymisestä, jonka tämä palkittu ja monia taiteellisia huippukohtia saavuttanut taiteilija on käynyt läpi. Ja hänellä on vielä paljon sanottavaa.

Esityksen suuria teemoja ovat mystisyys, sorto, uhraukset ja uskomusten maailmat, sekä dialogi jumalallisen ja saatanallisen, pyhän ja maallisen välillä.

Guerrero muuttaa näyttämön pyhäksi, hengellisesti latautuneeksi tilaksi. Neljä tanssijaa, kolme muusikkoa, kaksi oopperalaulajaa ja flamencolaulaja luovat kiehtovan vuorovaikutuksen tanssin ja musiikin välille.

”Catedral on minun näkemykseni vapaudesta – sellaisesta vapaudesta joka johtaa joka hetki ilmaisemaan sen, mitä intuitio määrää. Se vapaus on myös hyvin intiimiä. Se on hetki, jolloin päästämme irti niistä opinkappaleista, jotka joskus saavat meidät unohtamaan, keitä todella olemme.” – Patricia Guerrero

 

Patricia Guerrero: Catedral
30.6.2018 klo 19:00
Tampere-talo, Iso sali – Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere

Tanssi ja koreografia: Patricia Guerrero
Tanssiryhmä: Maise Márquez – Ana Agraz – Laura Santamaría
Tenori: Diego Pérez
Kontratenori: Daniel Pérez
Flamencolaulu: José Ángel Carmona
Kitara: Juan Requena
Lyömäsoittimet: Agustín Diassera ja David “Chupete”

Konsertin kesto 75 min. Konsertissa on lisäkatsomo.

Pressikuvat

Tuotanto Tampere-talo ja Tampereen Flamencoviikko

Liput ja lisätiedot: https://tampere-talo.fi/tapahtumat/catedral/

Liput 45 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 42 €