TAMPEREEN FLAMENCOVIIKKO JUHLII 100-VUOTIASTA SUOMEA

Hei flamencon ystävä!

Olethan huomannut, että Tampereen Flamencoviikko järjestetään ensi kesänä jo kesäkuun ja heinäkuun taitteessa, 28.6. –1.7.2017?

Tänä vuonna festivaalin teema Vapauden säkeet sitoo Flamencoviikon laajempaan Sananvapauden tarina -kokonaisuuteen, jonka kokoonkutsujana toimii Pirkanmaan festivaalit – Pirfest ry. Teema on hyväksytty yhdeksi viralliseksi valtakunnalliseksi Suomi 100-vuotta -hankkeeksi. Flamenco kuten taide laajemmin kutsuu ihmistä tai ihmisryhmiä kyseenalaistamaan totuttuja normeja. Se voi laajentaa näkemään tai huomaamaan elämässä kysymyksiä tai epäkohtia, joita ei arkielämässä ehdi havaita. Tampereen Flamencoviikolla sananvapauden teemaa käsitellään ohjelmistossa niin pääesityksen kuin muiden festivaalin esitysten ja tapahtumien kautta.

Esiintymiskutsu Avoimiin Lauteisiin

Järjestämme tänäkin kesänä kuumia tunteita ja osaamisen riemua juhlistavan Avoimet Lauteet -illan (lauantaina 1.7.2017), jossa harrastajaryhmät pääsevät näyttämään taitonsa. Etsimme nyt esityksiä, joissa sananvapausteeman näkyvyys on suositeltavaa – joskaan ei pakollista.

Matkat maksetaan edullisimman vaihtoehdon mukaisesti, ei yöpymistä tai päivärahoja. Ehdotukset ja ilmoittautumiset huhtikuun loppuun mennessä osoitteisiin: jenni.spannari(a)gmail.com (Jenni Spännäri) ja Anne Hyvärinen (anneh91(a)gmail.com).

Pääesiintyjä julkistetaan 14.2.2017, joten seuraathan festivaalin tiedotusta! Festivaalilla nähdään tuttuun tapaan esityksiä maailmantähdiltä, kotimaisilta ammattilaisilta ja intohimoisilta harrastajilta.