XXV Flamencoviikko x 2

Tervetuloa Tampereen flamencoviikolle, tänä vuonna kahteen kertaan! Koska haluamme päästä taas tapaamaan ja kokemaan flamencoa livenä ja kaikilla aisteilla, olemme siirtäneet vuoden 2021 pääkonsertin syyskuulle.

Ángel Rojasin Geografia del Pensamiento, Capitulo I “Ser baile” nähdään Tullikamarin Pakkahuoneella sunnuntaina 12.9.2021. Lipunmyynti alkaa pian!

Kesä-heinäkuun vaihteessa Flamencoviikon ohjelmassa on suuri puistokonsertti, klubi-ilta G Livelabissä, lasten flamencotapahtuma sekä yhteiseen tekemiseen keskittyvä kurssi flamencon harrastajille.

Avoimet lauteet -ulkoilmakonsertti on keskiviikkona 30.6.2021 klo 12 Laikunlavalla. Flamencoharrastajat joka puolella Suomea ovat omissa kuplissaan luoneet ja harjoitelleet esityksiä, ja esiintymisen riemu purkautuu Avoimilla lauteilla. Tervetuloa mukaan jakamaan kanssamme tämä iso ilo!

Ylpeänä esitämme: G Livelabin lavalla Tony de Maria ja Samuli Trélta sekä Taija Robalta perjantaina 2.7.2021, tulossa myös striimattuna kotikatsomoihin! Lipunmyynti alkaa mitä pikimmin!

Lastentapahtuma Flamencoeläimet valtaa Kirjastotalon puiston perjantaina 2.7.2021 klo 14-16. Tutustumme yhdessä flamencon eri ilmaisumuotoihin eläinlorujen- ja laulujen kautta.

Flamencoleiri sittenkin livenä 28.6.-2.7.2021 Tampereen flamencoyhdistyksen tanssisalilla, ihanaa! Otso Krunasta ja Taija Robalta ovat täällä taas! Kurssilla jatketaan kesän 2019 flamencoleirin tunnelmissa eli tehdään yhdessä flamencoa kaikissa sen muodoissa. Kurssilla keskitytään vahvasti yhdessä tekemiseen ja oppimiseen, tavoitteena ymmärtää, miten flamenco toimii: kyseessä ei ole muotoonsa pakotettava koreografiataide, vaan elävä monisyinen vuoropuhelu tanssijan, laulajan ja kitaristin välillä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tulossa aivan pian, olkaa valppaina!