Flamencoviikko goes Steampunk

Flamencoviikko goes Steampunk 

Su 17.9.2023. klo 14-17 (ovet klo 13)
G Livelab Tampere

Mitä jännittävää tapahtuu Lady Lucy Violet Newingtonin aikamatkalla, jossa flamencotaiteilijat kitaristi Otso Krunasta, laulaja Suski Lahtinen ja upea flamencotanssija Marja Rautakorpi kohtaavat saksalaisen Drachenflug steampunk-bändin? Tule paikan päälle kokemaan tämä ainutlaatuinen spektaakkeli! 

Ohjelmassa myös Steampunk-festivaalin pukukilpailun palkintojen jako.
G Livelab on esteetön ja tapahtuma on lapsiystävällinen.

Tapahtuman tuottavat yhdessä: Tampereen flamencoviikko ry ja Steampunk Tampere ry. Tapahtumaa tukee Operaatio Pirkanmaa.

Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin.

ESIINTYJÄT

Otso Krunasta on valmistunut vuonna 2011 Sevillan Fundación Cristina Heerenistä. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa. Hän esiintyy ainoana suomalaisena säännöllisesti sukupolvensa parhaiden flamencotaitelijoiden kanssa. Flamencon kommunikaation opettamisen uranuurtajana Suomessa pidetty Otso Krunasta opettaa myös palmasta, tanssia ja laulua. Lisätietoa Otsosta ja Brindamos Flamencosta: www.brindamosflamenco.com

Marja Rautakorpi on suomalainen flamencotanssija ja tanssinopettaja (tanssit. maist. 2023), joka lähestyy flamencoa kokemuksellisesti ja uteliaasti koetellen. Rautakorpi innostuu paikkasidonnaisesta ja taiteidenvälisestä toiminnasta. Viime aikoina hän on syventynyt erityisesti liikkeen ja äänen yhteiseen keholliseen maaperään. Työkokemusta Rautakorvelta löytyy rutkasti tanssija-koreografin, tanssinopettajan ja tuottajan tehtävistä niin perinteisen flamencon parista kuin flamencon soveltamisesta lukuisissa yhteisöissä ja kokoonpanoissa ympäri Suomen. 

Drachenflug on särökitaraista steampunk-funkrockia soittava bändi suoraan Saksasta. Drachenflug kutsuu yleisön myrskyisälle matkalle läpi ajan ja avaruuden! Odotettavissa on silintereitä, korsetteja, karmivia koneita, punk-viuluja, höyryisiä balladeja ja itse kasattuja instrumentteja. 

LIPUT

Peruslippu 37,50€ ennakkoon Tiketistä
Alennusliput opiskelijoille, varusmiehille, eläkeläisille -10% vain Tiketistä.
Ovelta: 40€

Lastenlippu (alle 16v) 20€
Ovelta: 25e

Ryhmälippu (sisältää 5 lippua) 125€ vain Tiketistä

Pyörätuolin kanssa kulkevan avustajan lippu on ilmainen. 

Alle 3-vuotiaat pääsevät tapahtumaan veloituksetta.
Suosittelemme perheen pienimmille kuulosuojainten käyttöä. Huomioittehan, että musiikki voi olla kovalla. 

Lippu sisältää eteispalvelumaksun. 

Liput myydään G Livelabin kautta TIKETISSÄ.

 

Tutustu Tampere Steampunk festivaalin 15.-17.9.2023 koko ohjelmaan festivaalin kotisivuilla.