Leiri-info

Maanantai 24.6.2019 – torstai 27.6.2019
Antaverkan leirikeskus,  Antaverkantie 279, Ylöjärvi

Lämpimästi tervetuloa flamencoleirille!

Tässä leiri-infoa pähkinänkuoressa.

Mitä?

Neljä päivää flamenco-oppia sen kaikissa muodoissa: compas, palmas, laulu, kitara, tanssi, ilmaisu. Kaikkea tehdään yhdessä. Ohjelmassa on opetusta, harjoittelua ja juergoja. Välillä syödään hyvin, uidaan, saunotaan, jutellaan, ehkä nukutaankin.

Opetuksen pääpaino on muusikoiden ja tanssijan välisen vuorovaikutuksen rakentamisessa, ja yhteistyöhön tarvittavan ”koodiston” sisäistämisessä. Leirin aikana flamencon kielioppi tulee kaikilla tutuksi niin teoriassa kuin käytännössä, niin tanssijan kuin muusikonkin roolissa.

Tavoitteena on avata ja syventää kaikkien ymmärrystä flamencon kieliopista ja mahdollistaa yhdessä tekeminen teknisestä taitotasosta riippumatta. Halukkailla on mahdollisuus kokeilla oppimaansa leirin päätteeksi Avoimilla lauteilla.

Missä?

Antaverkan leirikeskuksessa, jossa meillä on mukavat ja inspiroivat tilat treenaamiseen ja yhdessäoloon. Tutustu lähemmin: Antaverkan esittely (pdf)

Milloin?

Leiri alkaa maanantaina iltapäivällä 24.6. ja päättyy lounaaseen torstaina 27.6. Illalla on vielä Pyynikkisalissa work in progress -esitys, jossa jollain tavalla näytetään, mitä leirillä on opittu.

Kuka?

Sinä ja mahtavat leirikaverit! Leirille ei ole pääsyvaatimuksia tai tasoja. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita, niin ihan uudet tutustujat ja vähän harrastaneet kuin elämänsä flamencolla täyttäneet aficionadot.

Työskentelystä vastaavat upeat Brindamos Flamenco -kollektiivin flamenco-opettajat Otso Krunasta ja Taija Robalta.

Mitä maksaa?

Leirin hinta on 280 €, joka sisältää:

 • opetuksen ja muun yhteisen ohjelman
 • majoituksen (huom. leiriolosuhteet)
 • ruokailut
 • meno- ja paluumatkan

Leirin hinta ei sisällä:

 • vakuutusta

Miten mennään?

Flamenconysse lähtee Tampereen keskustorilta maanantaina festivaalin avajaisten jälkeen kohti Antaverkkaa. Hyppää kyytiin! Paluu on torstaina lounaan jälkeen Tampereen Pyynikille.

Jos et ehdi yhteiseen kyytiin tai sinun pitää käydä välillä muualla, pääset kulkemaan Antaverkkaan omalla autolla. Bussia ei ihan lähelle valitettavasti kulje. Leirin aikana käymme autolla mm. kaupassa Ylöjärvellä ainakin kerran päivässä.

Koska syödään?

Tarjolla on maittava ja runsas aamupala, kasvisruokalounas ja -päivällinen sekä iltapalaa. Jos jää nälkä niin voit ottaa vielä omia herkkuja mukaan.

Mitä mukaan?

Pakkaa ainakin

 • Flamencokengät ja muut treenikamppeet sekä soittimet
 • Neljän päivän vaatekerta ym. sään mukainen vaatetus
 • Lakanat tai makuupussi (sängyt on) ja oma tyyny, jos muuten ei tule uni
 • Uimapuku ja pyyhe
 • Henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet
 • Muistiinpanovälineet, puhelimen laturi yms.
 • Eväitä jos vaikka olisi karkkipäivä

Miten ilmoittaudutaan?

Vielä on mahdollista jälki-ilmoittautua, mutta tee se ihan viimeistään 15.6. Linkki lomakkeelle on tuossa alla.

Onko jotain ehtoja?

Kyllä. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset ovat mahdollisia lääkärintodistusta vastaan. Leiri toteutetaan, jos osallistujia on vähintään 25. Mukaan sopii enintään 40 osallistujaa. Niin että jos meinaat, niin ilmoittaudu nyt!

>> Ilmoittautumislomake

Mistä lisätietoa?

Anneltahan sitä saa. Kysy vaan jos jokin askarruttaa mieltä!
sposti info[at]tampereflamenco.com
puh. 040 705 6265
facebook.com/tampereflamenco/