LIPUT

Tampereen flamencoviikon liput myy Tiketti

TIKETIN LIPPUKAUPPAAN PÄÄSET TÄSTÄ

Tiketistä voit ostaa passeja, jolloin saat huokeammin pääsyn useampaan festivaalin konserttiin ja työpajaan. Lippuja voit ostaa myös yksittäisiin tapahtumiin.

Flamenco sin Fronteras -dokumenttielokuvailta 6 € liput ainoastaan Arthouse Cinema Niagarasta. Osta liput tästä.

PASSIT

  • VIP AFICIONADON SUPER PASSI (SPIRITUAL & ESCOBILLA sekä liput kaikkiin kolmeen konserttiin) 454,50€ 
  • SPIRITUAL FLAMENCO PASSI (Los Girasoles 1 työpaja + 1 lippu konserttiin) 254,50€
  • AFICIONADON KONSERTTIPAKETTI (3 lippua: Spiritual Flamenco, Con Amigos, Unelmien Tablao) 93,50€

YKSITTÄISET LIPUT

  • KONSERTTILIPPU Spiritual Flamenco tai Con Amigos, vapaa paikka 37,50€ 
  • KONSERTTILIPPU Spiritual Flamenco tai Con Amigos, pöytäpaikka  42,50€ 
  • KONSERTTILIPPU Unelmien Tablao, 37,50€
  • TYÖPAJA ESCOBILLA FOR EVERYONE tai SPIRITUAL FLAMENCO 229,50€ 

ALENNUKSET

ALENNETTU LIPPU YKSITTÄISIIN KONSERTTEIHIN ENNAKKOON OSTETTUNA OPISKELIJOILLE, ELÄKELÄISILLE, TYÖTTÖMILLE ja VARUSHENKILÖILLE.
Alennus -3€/lippu/hlö myös pöytäpaikoista. Huom! Alennus koskee vain yksittäisiä konserttilippuja, ei työpajoja, passeja tai paketteja. 

Lippujen hinnat sisältävät Tiketin palvelumaksun. Toimitusmaksu määräytyy valitusta toimitustavasta riippuen. Paperiton KIVRA-lippu 0€. Säästä siis luontoa ja kukkaroasi! 

HUOM! G Livelabin konserteissa liput ovelta 40 € VAIN KÄTEISELLÄ tai Tiketin verkkokaupasta. Unelmien Tablaoon liput ovelta 40 €.

***

HOTELLITARJOUS FLAMENCOVIIKKOJEN KÄVIJÖILLE

Dream Hostel&Hotel tarjoaa -10% alennuksen majoituksesta festivaalin ajalle koodilla “ILOVEFLAMENCO”.

Alennuskoodi (ILOVEFLAMENCO) toimii kaikkiin huoneisiin, asuntoihin ja petipaikkoihin. Varaukset tulee tehdä suoraan Dream Hostellin nettisivuilta, jotta alennuskoodi toimii!

Petipaikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti, koska tarjous on voimassa vain niin kauan kuin petipaikkoja riittää.

***

Tampereen flamencoviikko ry on voittoa tavoittelematon yhdistys. Lippujen hinnoittelu perustuu kokonaisbudjettiin, jossa kaikesta taiteellisesta työstä maksetaan rahoittajien edellytysten mukaisesti reilun taiteen manifestin mukaiset korvaukset. Rahoitus kattaa vain n. ¼ festivaalin järjestämisen kokonaiskuluista, jolloin kaikki tuki on tarpeen. Pyrimme pitämään hinnat niin maltillisina kuin mahdollista, tinkimättä kuitenkaan esitysten ja työpajojen laadusta. Ostamalla lipun Flamencoviikolle tuet kulttuurisesti ja taloudellisesti kestävää työelämää. Voit myös liittyä yhdistyksen jäseneksi lipunoston yhteydessä, tai ostaa kannatuslipun, joka ei sisällä yhdistyksen jäsenyyttä.

JÄSENMAKSU 2023 vuodelle 22,50€ Tiketistä ostettuna

KANNATUSLIPPU 52,50€ Tiketistä ostettuna.